Fillarikone
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prisman Fillarikone toimii näin:

Säädä haluamasi arvot vasemmalla puolella näkyviin kysymyksiin, jonka jälkeen kone analysoi vastaukset ja listaa hakuehtojasi parhaiten vastaavat tulokset.

Kerro tuloksista ystävällesi
 
Jaa tuloksesi
 
 

Arvonnan säännöt

Kevättä ilmassa –kampanjan ja Fillarikoneen arvonnan järjestää SOK Käyttötavarakaupan Prisma-ketjuohjaus. Kevättä ilmassa –arvonta on voimassa 2.4.-14.4.2013 ja Fillarikone-arvonta 18.3.2013-31.5.2013, eli kokonaisaika arvonnan voimassaololle on 18.3.2013-31.5.2013. Palkintona on 500 euron S-ryhmän lahjakortti, joka arvotaan molempiin em. arvontoihin osallistujien kesken.

Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa päättymispäivämäärästä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista S-ryhmän medioissa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä maksaa arpajaisveron. Arvontaan voi osallistua ainoastaan internetissä Prisma-kilpailuissa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
SOK Käyttötavarakaupan Prisma-ketjuohjaus
Fleminginkatu 34, PL 1
00088 S-RYHMÄ

Rekisterin nimi
SOK Käyttötavarakaupan Prisma-ketjuohjauksen markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Lomakkeella ilmoittamasi tiedot talletetaan SOK Käyttötavarakaupan Prisma-ketjuohjauksen ylläpitämään markkinointirekisteriin. Markkinointirekisteriä käytetään Prisman markkinointiin. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja. Lomakkeella antamiasi tietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältämät tiedot
Markkinointirekisteriin talletetaan ainoastaan lomakkeella ilmoittamasi tiedot. Tyypillisesti lomake sisältää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, ikä, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään ainoastaan lomakkeen kautta eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Lomakkeella antamiasi henkilötietoja ei luovuteta edelleen kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi tietyt, ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

SOK Käyttötavarakaupan ketjuohjaus
Fleminginkatu 34, PL 1
00088 S-RYHMÄ